--- EILEN, TÄNÄÄN JA HUOMENNA 17.11.1997 ---

Menneisyys:

Yhteensopivuusongelmat kuulunevat nyt jo menneisyysotsikon alle. Mäkiäkin on syntynyt lisää (rumia) ihan hyvällä tahdilla. Juuri valmistui hieman uudistunut joukkuemäki, joka mahdollistaa kahden oman joukkueen osallistumisen! Pelaajamäärääkin saman tien lisättiin 10:een! Beta-testaus on näillä näkymin slut på matchen eli seuraava versio on se kunnon versio. (Big Mama)

Nykyisyys:

Pari mäkeä uupuu vielä, pientä fiilausta sieltä täältä, ja dokumentointi (in english of course) kuntoon, niin SJ2 on valmis julkaistavaksi. Uudesta versiosta tullaan (99% varmuudella) julkaisemaan ajan hengen mukaisesti shareware- ja registered-semi-god-versiot. Mm. aikaisemmin mainostamani joukkuemäki tulee olemaan vain reg-versiossa, jonka tosin saa hommattua puoli-ilmaiseksi tosi helposti meikäläiseltä. Vapise Puola!

Tulevaisuus:

Siispä nyt näyttää valoisalta (ei ulkona). Olen veikkaillut julkaisupäivämäärää varovasti sinne joulun tienoille. Kaikki minulle postia lähettäneet (aika läjä, kiitos!) tulevat saamaat uuden version postilaatikoihinsa välittömästi, ja näitä sivuja (jotka myös uudistunevat) kannattaa seurata tiiviisti muutenkin lähikuukausina.

Ja kuten aina jo miljoonatta kertaa, palautetta, kiitos.

Ville Könönen

Vähän lisää esimakua, hyvät ystävät!


Edellinen informaatioisku (12.10.1997)
Hei, mä haluun takaisin.


Ville Juhana Könönen <vkononen@cc.hut.fi>